Page 1 of 1

add outline stitch

Posted: Wed Jul 12, 2017 3:39 pm
by PatD
Can I add an outline stitch around a design that hasn't one but is all fill?

Re: add outline stitch

Posted: Fri Aug 11, 2017 2:28 pm
by Pastergirl3
yes i would also love to know how to do that!!

Re: add outline stitch

Posted: Sun Aug 27, 2017 2:08 pm
by Pastergirl3
yes...copy and paste in create mode and use the run for stitches. you now have an outline.

Re: add outline stitch

Posted: Mon May 28, 2018 2:51 pm
by kpryel
I'm new at this program and would like to know where to find the "run for stitches" referred to with regard to the outline stitches.